Programma Koningsdag 2023 Made

 

Donderdag 27 april

09.00 uur           De Gepavoiseerde Molen draait

                           Molen de Hoop doet Leven aan de Geraniumstraat

 

Va 11.00 uur     Vrijmarkt in Kerkstraat

Vanaf het Molenplein mag je je kleedjes uitrollen richting Korenbeurs en The Pub. Het Kerkplein is minder toegankelijk in verband met de verbouwing van de kerk. 

Bij deze vrijmarkt zijn geen kramen aanwezig. Je mag zelf je plekje inrichten met een kleedje (of iets dergelijks). Andere activiteiten, zoals live muziek maken (niet versterkt), goochelen, circusacts, levend standbeeld, zijn natuurlijk ook van harte welkom!

 13.00 uur           Ontvangst gedecoreerden in Dun Brabander (Kerkstraat 8a)

                           LET OP – gewijzigde aanvangstijd en lokatie

 

De oud- en nieuw gedecoreerden van de kern Made en hun partners worden ontvangen door het oranje comité Made en een vertegenwoordiger van de gemeente Drimmelen in Grand Café Dun Brabander Kerkstraat 8a Made

(Oud)Gedecoreerden ontvangen geen persoonlijke uitnodiging. Heeft u al een lintje, of heeft u er dit jaar één gekregen, dan bent u van harte welkom!

  13.00 uur           Defilé met versierde fietsen, steppen, skelters enz  

                           LET OP – nieuw vertrekpunt en mooie prijzen te winnen!

We nodigen alle kinderen van de basisscholen en jonger! uit deel te nemen aan deze opgepimpte feestelijke sliert door Made met hun (oranje-rood-wit-blauwe) rijwielen.

 

Tussen 13.00 uur en 13.15 uur is de samenkomst op het Raadhuisplein (evenementenplein) Om 13.15 uur gaan de kinderen in optocht achter Harmonie-Tamboerkorps ‘St. Caecilia’ aan, via de Valkenbergstraat, Nieuwelaan, Molenplein en Kerkstraat naar de Korenbeurs. Daar vind ook de prijsuitreiking plaats.

Voor de mooist versierde rijwielen zijn er echt hele leuke prijzen te winnen!

 

13.30 uur           Aubade aan gedecoreerden en prijsuitreiking Defilé

Na de aubade zal een vertegenwoordiger van de gemeente fietsen het officiële startsein geven voor de aanvang van de Oranje activiteiten.

Onder leiding van de nieuw gedecoreerden worden de prijzen uitgereikt voor de mooist versierde fietsen.

 

v.a. 13.00 uur    Middagprogramma met activiteiten en gezellige terrassen

tot  18.00 uur    

Abnocto en 12xraak hebben weer een compleet programma samengesteld voor de Marktstraat vanaf  het oude gemeentehuis tot het Molenplein.

 

Ook na 17.00 uur zijn er nog vele mogelijkheden om uzelf te vermaken. Veel horecagelegenheden hebben een feestelijk programma samengesteld.

Bezoek onze plaatselijke horeca!

 

 

Om er een feestelijk geheel van te maken, willen wij iedereen (kinderen en volwassenen) verzoeken in ORANJE KLEDING te verschijnen.