ONS DOEL

  • Het Oranje Comité Made wil zich, door middel van haar activiteiten kenmerken door maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van cohesie tussen formele en informele groepen bewoners van Made.
  • De betrokkenheid met het wel en wee van ons koningshuis alsmede de betrokkenheid is onderdeel van onze identiteit.

HET COMITÉ

Stichting Oranje Comité Made is een overkoepelende organisatie die de activiteiten rond Koningsdag organiseert en coördineert. Ook fungeert zij als platform en gesprekspartner voor (lokale) instellingen en overheden.

Jan Kwaaitaal

In 2019 hebben we in het bestuur afscheid genomen van Jan. Jan is nog niet helemaal weg. Hij blijft verbonden aan het comité als adviseur.

 

Stefan van Zundert

Geboren in Wagenberg. Vanaf mijn 23e woonachtig in Made. Inmiddels beschouw ik mezelf ook als echte Mayenèr. Getrouwd met een echte Mayse. Vader van 2 zoons en een dochter. Eigenaar van een assurantie advieskantoor. Ik ben al jaren als vrijwilliger betrokken bij Madese Boys. Daarnaast ben ik fervent deelnemer aan en vrijwilliger bij het Mayse carnaval.

Na meerdere jaren te hebben geholpen met de versierde fietsenoptocht, ben ik sinds 2023 bestuurslid geworden van Oranjecomité Made. Het is mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de altijd gezellige en verbindende Koningsdag in Made.

Arno van Geel

Een echte Mayener die leeft, sport, werkt en feest viert in Made. Als vader van 5 kinderen ben ik nauw betrokken bij veel evenementen in Made. Al jaren als deelnemer en daarna als vrijwilliger met koninginnendag/ Koningsdag heb ik mijn diensten aangeboden aan het toen zittende bestuur. De festiviteiten moeten namelijk doorgaan tijdens deze feestdag. Samen met mijn vriendenclub De Klos helpen we jaarlijks met de versierde fietsenoptocht en de ballonnenwedstrijd. Inmiddels is door het minder belasten van het milieu deze wedstrijd geschrapt uit het programma.
Mede door de initiatiefnemers van 12 x raak en Abnocto wil ik namens het oranjecomite Made mijn diensten aanbieden. Mijn motivatie is; WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST!

Frank van Gils

Geboren en getogen op Stuivezand. Getrouwd,  2 dochters en van beroep ondernemer. Daarvoor 12,5 jaar gewerkt bij de Koninklijke Marine.

Al jaren betrokken bij het Madese verenigingsleven onder andere bij Jola Olympus, St. Caecilia en diverse ondernemers verenigingen.

Het oranje comité is een mooi middel om de inwoners, ondernemers en bestuurders van ons dorp met elkaar te verbinden